0

انتشار عکس یا فیلم از حریم خصوصی دیگران جرم است

رئیس پلیس فتا خراسان شمالی به کاربران فضای مجازی هشدار داد و گفت: انتشار عکس یا فیلم از حریم خصوصی دیگران جرم است و انتشار آن می‌تواند با شکایت همراه باشد و برای شما دردسر ساز شود.

به گزارش پلیس فتا، سرهنگ پاسدار علی اعتمادی در کارگاه آموزشی پلیس فتا در شهر درق استان خراسان شمالی در ابتدا به معرفی و شرح وظایف پلیس فتا و تعریف فضای مجازی، ویژگی‌ها و تهدیدات آن، اهداف تشکیل پلیس فتا و ماموریت‌های این پلیس در فضای مجازی پرداخت و عنوان کرد‌: خانواده‌ها باید درباره حفظ حریم خصوصی خود و دیگران به فرزندانشان آموزش دهند و از او بخواهند قبل از به اشتراک‌گذاری تصاویر و فیلم‌ها از طریق تلفن همراه فکر کنند و یا حتی از خانواده خود مشاوره بگیرد.

وی ادامه داد: انتشار عکس یا فیلم از حریم خصوصی دیگران جرم است و انتشار آن می‌تواند با شکایت همراه باشد و فرزند شما در این خصوص متهم تلقی می‌شود.

این مقام ارشد انتظامی به خانواده‌ها در خصوص انتشار شماره همراه فرزندان نیز هشدار داد و تصریح کرد: والدین باید به فرزندان آموزش دهند که به هرکس شماره ندهد و خود آن‌ها نیز از در اختیار گذاشتن شماره فرزند خود به افراد غریبه پرهیز کنند.

وی با اشاره به توسعه شبکه‌های اجتماعی افزود: مجرمان سایبری با داشتن شماره کودکان شما درصدد اغفال آنها در شبکه‌های اجتماعی برآمده و کودکان را طمعه اهداف شوم خود می‌کنند.

سرهنگ اعتمادی همچنین از خانواده‌ها خواست تا به فرزندان خود در خصوص کلاهبرداری‌های پیامکی آموزش دهند تا مورد سوءاستفاده قرار نگیرند.

وی با بیان اینکه در کلاهبرداری‌های پیامکی اغلب وعده هدایای رایگان را می‌دهند، گفت: این امر باعث می‌شود تا کودکان به راحتی فریب خورده و در دام کلاهبرداران پیامکی گرفتار شوند.

رییس پلیس فتا خراسان شمالی تاکید کرد: خانواده‌ها به فرزندان خود آموزش بدهند که به هیچ عنوان به درخواست‌‌های پیامکی جواب ندهند و از ارسال شماره‌های بانکی و یا واریز وجه به حساب این پیامک‌ها خودداری کنند.

وی نظارت بر فعالیت‌های کودکان با تلفن همراه را از سوی خانواده‌ها ضروری دانست و گفت: نظارت والدین بر تلفن همراه کودکان می‌تواند به طور نامحسوس و با استفاده از نرم افزارهای امنیتی والدین صورت گیرد.

سرهنگ اعتمادی ادامه داد: در کنترل نامحسوس، خانواده‌ها می‌توانند با استفاده از نرم‌افزارهای کنترلی در تلفن‌های هوشمند، ارسال و دریافت پیامک‌ها را کنترل کنند؛ همچنین برخی نرم افزارها این قابلیت را دارند که تماس با کودکان را محدود کنند به این معنا که کودک با افراد خاص بتواند در تماس باشد و تلفن همراه فرزندان فقط برای افراد خاصی زنگ بخورد.

وی محدودیت دسترسی به اینترنت را از طریق تلفن همراه برای کودکان ضروری برشمرد و افزود: والدین می‌توانند با استفاده از نرم افزارهای کنترلی نصب شده بر روی تلفن همراه کودک خود و تنظیم کلمات عبور دسترسی فرزندان به اینترنت را از نظر زمان، محتوا و دانلود محدود کنند.

مدیر سایت سایبرلا
مدیر سایبرلا

مدیر سایت سایبرلا

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 × 5 =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!