0

انتشار تصاویر یک درگیری خیابانی و نشر اکاذیب در فضای مجازی

دسته بندی ها : نشر اکاذیب 16 مهر 1397 مدیر سایبرلا 360 بازدید

تهیه عکس و فیلم از افراد و انتشار آنها در فضای مجازی به قصد آزار و اذیت و نشر اکاذیب جرم بوده پیگرد قانونی دارد.

رییس پلیس فتا استان لرستان با بیان اینکه شخصی با مراجعه به پلیس فتا ار انتشار تصویرش در فضای مجازی به عنوان اراذل و اوباش شکایت داشت، گفت: متاسفانه برخی شهروندان با تهیه فیلم و عکس از حوادث روزمره و انتشار آن در فضای مجازی به دنبال جذب مخاطب هستند و یا با انتشار و اضافه کردن نسبت‌های ناروا به دیگران تلاش دارند مسائل و مشکلات خود با افراد را اینگونه حل و فصل نمایند، غافل از اینکه این کار نه تنها اخلاقی نیست بلکه از نظر قانون گذار جرم بوده و فرد خاطی باید در برابر قانون پاسخگو باشد.

به گزارش پلیس فتا، سرهنگ کارآگاه فرهاد ابدال چگنی اظهار کرد: شخص یا اشخاصی تصاویر شاکی را که در یک درگیری خیابانی حضور داشته است با هدف هتک حیثیت به عنوان اراذل و اوباش درگروه‌ها و کانال‌های پر مخاطب شبکه‌های اجتماعی تلگرام  منتشر کرده‌اند.

وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با هدف میانجیگری در یک دعوا خیابانی بین طرفین حضور پیدا می‌کند و با مذاکره با افراد حاضر طرفین را به آرامش دعوت می‌کند.

سرهنگ چگنی ادامه داد: زمانی که ایشان موفق می‌شود افراد را آرام کند ابزار مورد استفاده در درگیری را جمع آوری می‌نماید که در این فرصت شخصی با تصویربرداری مخفیانه از صحنه، شاکی را به عنوان عامل اصلی دعوا معرفی مینماید.

سرهنگ کارآگاه چگنی گفت: در نگاه اول هرکس که تصویر را می‌دید یقین پیدا می‌کرد که شخص شاکی عامل اصلی درگیری بوده و کلیه صفات نسبت داده شده به ایشان در مطلب منتشر شده صحت دارد.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با توجه به اینکه مهمترین وظیفه پلیس فتا حفظ آبرو و حیثیت افراد جامعه است بررسی مورد فوق در دستور کار کارگاهان پلیس فتا قرار گرفت.

رییس پلیس فتا استان لرستان گفت: با بررسی فنی و اقدامات کارآگاهی توسط کارشناسان فنی متهم شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی به این پلیس احضار که با تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا اعزام شد.

سرهنگ چگنی گفت: متاسفانه برخی از شهروندان با هدف سرگرمی از افراد فیلم یا عکس تهیه می‌نمایند و با انتشار آن در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی قصد آزار و اذیت دیگران را دارند غافل از اینکه اقدام انجام شده جرم بوده و قانون گذار برای آن مجازات تعیین نموده است.

این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: بر اساس ماده 746 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی (قانون جرایم رایانه‌ای) هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه‌ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از اینکه از طریق یادشده به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت (در صورت امکان)، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.

مدیر سایت سایبرلا
مدیر سایبرلا

مدیر سایت سایبرلا

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    5 + هجده =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!