0

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران: هک در حد سایت های روابط عمومی بود

دسته بندی ها : جنگ سایبری, حملات سایبری 7 تیر 1401 کارشناس سایبرلا 260 بازدید
دفاع سایبری و جنگ سایبری

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: به علت تحریم ها به برنامه هایی که جلوی هک و حمله سایبری را می‌گیرند دسترسی نداریم و نمی توانیم سیستم های به روز شده را به کار بگیریم. از این رو باید متکی به دانش‌های فنی داخلی باشیم و البته این می‌تواند فرصتی برای شرکت‌های دانش بنیان داخلی باشد که بتوانند در این زمینه فعال شوند.

سید رضا شهرستانی درباره جزییات حمله سایبری به فولاد خوزستان اظهار داشت: شاهد این اتفاقات در تمام بخش‌ها هستیم و هر چه تکنولوژی به روزتر می‌شود وابستگی به سیستم‌های هوشمند و ارتباطی قوی تر و سنگین‌تر می‌شود.

وی با بیان اینکه حمله سایبری برای شرکت‌های دیگر هم اتفاق می‌افتد اما در ابعادی که برای فولاد مبارکه یا فولاد خوزستان رخ داده،  نبوده‌اند، ادامه داد: اینها هم فایروال‌هایی هستند که همواره در بخش‌های مختلف شاهد حمله های سایبری هستیم و مهم این است که امنیت سیستم‌ها به روز شوند و قدرت آنها بالا برود.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران درباره ابعاد حمله سایبری به فولاد خوزستان گفت: اگر هک به لایه‌های بیشتری نفوذ کند به طور قطع در بخش تولید اثر گذار خواهد بود اما آنچه که از حمله سایبری به فولاد خوزستان اطلاع دارم این است که هک در حد سایت های روابط عمومی بوده و به سایت‌های تولیدی نتوانستند نفوذ پیدا کنند. سایت‌های تولید در لایه‌های درونی با امنیت قوی تری هستند که این حمله سایبری به این لایه‌ها نرسیده‌است.

شهرستانی تاکید کرد: هم فولاد خوزستان هم فولاد مبارکه در حمله های سایبری ،سریعا متوجه این اقدام شدند و تمام ارتباطات خود را با دیتای خارجی قطع کردند که لایه های تولید با این مشکل مواجه نشوند.

وی با اشاره به راهکار جلوگیری از حمله های سایبری گفت: راهکار این است که فایروال های جدید وارد سیستم‌های صنعت شوند چراکه  هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند، قدرت برای حمله سایبری افزایش پیدا می کند برنامه نویسی هایی که انجام می شود می تواند هوشمندانه عمل کند و سیستم را هک کند.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ادامه داد: مشکل ما این است که دسترسی به فایروال های تحت لایسنس نداریم و به علت تحریم‌ها به برنامه هایی که جلوی هک و حمله سایبری را می‌گیرند دسترسی نداریم و نمی توانیم سیستم های به روز شده را به کار بگیریم. از این رو باید متکی به دانش‌های فنی داخلی باشیم و البته این می‌تواند فرصتی برای شرکت‌های دانش بنیان داخلی باشد که بتوانند  در این زمینه فعال شوند و درآمد خوبی هم کسب کنند.

منبع: ایلنا

عباسی - کارشناس سایبرلا
کارشناس سایبرلا

سلام. من عباسی هستم! یکی از همکاران بخش تولید محتوای سایبرلا. علاقمند به حوزه حقوق فناوری اطلاعات هستم و علاوه بر فعالیت در حوزه مسائل حقوقی, به مباحث حوزه امنیت اطلاعات و فناوری های نوین هم علاقه دارم.

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    1 × چهار =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!