0

بدافزار بانکی Android.BankBot.149.origin

دسته بندی ها : فضای مجازی 29 فروردین 1397 مدیر سایبرلا 455 بازدید

محققان امنیتی هشدار دادند که کد منبع یک بدافزار بانکی اندروید به‌طور برخط منتشر شده است، و به همراه این کد منبع، اطلاعاتی در خصوص استفاده از آن نیز قرار دارد. شرکت امنیتی Dr.Web اعلام کرد بدافزاری را شناسایی کرده که کد منبع آن نیز منتشر شده‌است. این بدافزار به‌طور مستقیم به برنامه‌های قانونی اندروید در فروشگاه‌های ثالث تزریق شده و در حال توزیع است.

به گزارش لیتست هکینگ نیوز، این بدافزار با نام Android.BankBot.149.origin تلاش می‌کند بر روی رایانه‌های آلوده امتیازات مدیریتی را بدست آورد. وقتی بدافزار به امتیازات کامل دست یافت، از روی صفحه‌ی خانگی، آیکون برنامه‌ی کاربردی را حذف می‌کند و تلاش دارد کاربر را فریب دهد که این برنامه به‌کلی حذف شده‌است.

از سوی دیگر، این بدافزار در پس‌زمینه فعال باقی می‌ماند و به یک کارگزار دستور و کنترل متصل شده و برای دریافت دستورات منتظر می‌ماند. این بدافزار می‌تواند وظایف مختلفی از جمله ارسال و دریافت پیامک، سرقت اطلاعات مخاطبان، ردیابی دستگاه، برقراری تماس تلفنی، نمایش دیالوگ‌های فیشینگ و سرقت اطلاعات حساس مانند اطلاعات کارت‌های بانکی را انجام دهد.

به‌ گفته این شرکت امنیتی، بدافزار Android.BankBot.149.origin مانند سایر بدافزارهای بانکی اندروید، با ردیابی فعالیت برنامه‌های پرداخت برخط و برنامه‌های بانکی، اطلاعات گواهی‌نامه‌های کاربران را به سرقت می‌برد. در بررسی نمونه‌ای از این بدافزار مشخص‌شد که تعداد زیادی از برنامه‌های بانکی را کنترل می‌کند. زمانی‌که بدافزار استفاده از برنامه‌های بانکی را شناسایی کرد، یک فرم فیشینگ را نمایش داده و اطلاعات کارت بانکی و گذرواژه‌های قربانی را دریافت کرده و در قسمت بالای برنامه‌ی مورد نظر نمایش می‌دهد.

وقتی یکی از برنامه‌های معروف مانند فیس‌بوک، اینستاگرام، واتس‌اپ، یوتیوب و حتی گوگل‌پلی راه‌اندازی شد، بدافزار دیالوگ فیشینگ شبیه به دیالوگ خرید از گوگل‌پلی را نمایش می‌دهد و اطلاعات کارت‌های بانکی را از کاربر درخواست می‌کند. علاوه بر این، بدافزار می‌تواند پیام‌های متنی را ردیابی کرده و آن‌ها را برای مهاجم ارسال کند. در ادامه نیز این پیام‌ها از روی تلفن همراه حذف خواهدشد. این عملیات در مورد اطلاعات بانکی می‌تواند بسیار خطرناک محسوب شود. این شرکت امنیتی هشدار داد این تنها یک نمونه از بدافزار مبتنی بر این کد منبع منتشرشده است و کاربران باید در دانلود برنامه‌های اندروید از فروشگاه‌های ثالث بسیار مراقب باشند، و هنگام بازکردن برنامه بانک خود، آن‌را با دقت مشاهده کنید و مطمئن شوید که برنامه به‌طور معمول رفتار می‌کند یا خیر؛ اگر چیز مشکوکی به نظر می‌رسد سریعاً آن‌را ببندید.

ترجمه: وحید ذبیح‌اله‌نژاد

مدیر سایت سایبرلا
مدیر سایبرلا

مدیر سایت سایبرلا

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    19 − 4 =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!