0

۴ قرارداد خودرویی تا پایان سال به امضا می رسد

دسته بندی ها : قرارداد صنعت خودرو 1 شهریور 1395 مدیر سایبرلا 411 بازدید

وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: تا پایان امسال ۴ قرارداد خودرویی با شرکتهای مختلف به امضا خواهد رسید.

روزنامه آسیا: محمدرضا نعمت زاده، در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که برآورد شما از میزان سرمایه گذاری خارجی در صنعت خودرو چقدر است؟ بیان کرد: تا یکماه دیگر امضای یک یا دو قراداد سایپا با سیتروءن و یک شرکت دیگر را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: چند مذاکره با دو شرکت آلمانی یکی در خودروهای سبک و دیگری در خودروهای تجاری داریم. همچنین همزمان با یک خودروساز کره ای و یک خودروساز اروپایی دیگر در حال مذاکره هستیم.

نعمت زاده با تاکید براینکه بند ۳۰ درصد صادرات در همه قراردادهای خودرویی مورد تاکید است، تصریح کرد: امیدواریم تا پایان امسال ۴ قرارداد به امضا برسد البته باید بگویم که ما اصلا عجله ای نداریم.

وزیرصنعت در واکنش به سخنان اکبر ترکان در یک برنامه تلویزیونی، گفت: برادر خوب ما حرف هایی زده که باید خودش جوابگو باشد و من به عنوان برادرش هیچ گلایه ای از او ندارم چرا که من اطمینان دارم ایشان هیچ سوء نظری نداشتند.

وی ادامه داد: من رای مثبت به راه اندازی ۷ منطقه آزاد داده ام و فکر می کنم آقای ترکان به اشتباه گفته اند که من مخالفت کرده ام.

نعمت زاده با بیان اینکه ما از حامیان مناطق آزاد هستیم گفت: من معتقدم باید کمک کنیم در مناطق آزاد صنعت شکل بگیرد نه فروشگاه، در کنار آن باید معافیت ها و تشویق های ما باید برای جذب سرمایه گذاری صنعتی در مناطق آزاد باشد و نه واردات کالا.

وزیر صنعت در نشست خبری امروز خود در ارتباط با تأمین مالی واحدهای صنعتی کوچک و متوسط گفت: تا صبح امروز بر اساس آمار بانکی سه هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط به بانکها معرفی شده‌اند و امیدواریم تا پایان سال به تأمین مالی٧۵٠٠ واحد کوچک و متوسط دست یابیم.

وی افزود: امسال بیش از ۴ هزار طرح صنعتینیمه تمامتکمیل خواهد شد؛ ضمن اینکه ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتینیزدوازده طرح را اعلام کردهکهیک طرح اقتصاد دانش بنیاننیز وزارت صنعت مسئولیت دارد.

توقف تولید پژو و پراید

نعمت زاده با بیان بحث خروج پراید و پژو از خط تولید افزود: این یکسیاست بوده کهده سال قبل بنا نهاده شده ولی بهدلیلتحریم محقق نشده است، اما اکنون ما مدت زمانتولیدخودروهایجدید و طراحی پلت فرم نو را از ده سال به ٨ سال کاهش داده‌ایم.
وی ادامه داد: امیدواریم با روابط منطقی با دنیا و حمایت از تولیدداخلی، این اهداف را محقق کنیم.

۴ قرارداد جدید خارجی خودرو تا پایان سال امضا می‌شود

نعمت زاده با اشاره به امضای قرارداد شرکت ایران خودرو با یک خودرو ساز فرانسوی گفت: قرارداد اولیه سایپا با یک شرکت فرانسوی دیگر به امضا رسیده و تا یکماه و نیم آینده نهایی می‌شود؛ ضمن اینکه همزمان با آلمانی‌ها در حوزه خودروهای سبک و تجاری نیز در حال مذاکره هستیم.

وی ادامه داد: با یک شرکت دیگر اروپایی نیز در حال مذاکره هستیم و همزمان با کره‌ای ها نیز مذاکره برای همکاری مشترک ادامه دارد.
وزیر صنعت با اشاره به سخت‌تر شدن پیوستن ایران به wto گفت: تا آخر امسال سه تا چهار قرارداد جدید در حوزه خودرو امضا خواهد شد.

آخرین وضعیت الحاق ایران به wto

این عضو کابینه یازدهم با تشریح آخرین وضعیت الحاق ایران به سازمان جهانی تجارت گفت: امروز ١۶٠ کشور در سازمان جهانی تجارت حضور دارند که باید با تک تک آنها مذاکره کرد؛ البته ما باید تعرفه‌ها و موانع غیرتعرفه ای را برداریم و مدیریت کنیم تا ورود و خروج کالا آزاد باشد.

وی افزود: اکنونوزیر جهاد می‌تواند بر روی واردات برخی کالاها ممنوعیت ایجاد کرد؛ در حالیکه سازمان مذکوراین مورد رانمی‌پذیرد. البته پیشنهادات ما آماده است و به زودی به دبیرخانه سازمان جهانی تجارت ارسال می‌شود.

نعمت زاده گفت: البته به لحاظ سیاسی مشکلی نیست اگرچه پنج تا شش کشورعربی مخالف الحاق به این سازمان هستند. اما شصت کشور اروپایی و غیر اروپایی موافقت خود را اعلام کرده‌اند.

پاسخ به اظهارات ترکان

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه آقای ترکان را خبرنگاران عصبانی کرده‌اند و من گله و شکایتی از او ندارم؛ویکارکارشناسی در مورد مناطق آزاد کرده است و من به عنوانشورای مناطق آزاد به اضافه شدن هفت منطقه جدید رأی مثبت دادم.

به گفته وزیر صنعت؛ برایپیگیری احداث اولین مناطق آزاد، بنده به همراه دیگرهمکاران تلاش زیادیکردم و خاطراتم هم نشان می‌دهدکهحامیاین مناطق هستم.

وی افزود: به عنوانیک شهروند مخالف احداث فروشگاه‌ها در مناطق آزاد هستم و نبایداین مناطق پایگاهتولید و صادرات نباشند. واقعاً هم معتقدم بایدکمککرد صنعت در مناطق آزاد پا بگیرد.

نعمت‌زاده در انتها خاطر نشان کرد: باید مدیران تولید محور و صادرات گرا در مناطق آزاد را هدایت کنند و به نظر هممی‌رسدکه این مناطق باید دست از فروش صرف بردارند.

نعمت زاده در ارتباط با نوسان بازار شکر گفت: سازمان حمایت، کار خود را به خوبی انجام می دهد و قانونا باید در بازار نظارت داشته باشد اما برخی انتظار دارند سازمان حمایت بر روی همه اقلام موجود در بازار نظارت داشته باشند.

این در شرایطی است که ستاد هدفمندی یارانه ها به عنوان مرجع قیمت گذاری برخی گروه های کالایی از سوی دولت تعیین شده که بر روی این نرخ ها سیاست گذاری کرده و نظارت می کند.

وی ادامه داد: گروه های مشمول اولویت الف در فهرست اعلامی ستاد هدفمندی یارانه ها الزام دارند تا قیمت ها را رعایت کنند اما در خصوص موضوع شکر که نوسانات قیمتی شدیدی در بازار داشت روز گذشته بحث های زیادی در دولت صورت گرفت.

البته باید توجه داشت که وزارت جهاد طبق قانون اختیار دارد صادرات و واردات کالاهای اساسی از جمله شکر و تنظیم بازار آنها را در اختیار گیرد و وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از تولید داخلی مخالف انجام واردات است در حالی که ما به عنوان وزارت صنعت با این سیاست مخالفیم چرا که معتقدیم اگر بخش خصوصی می خواهد در صحنه باشد، باید به صورت شفاف با سیاست ها مواجه شده و در راستای واردات اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: در گذشته شکر به میزان زیادی وارد کشور شده بود و زمانی که دولت یازدهم روی کار آمد دو میلیون تن شکر در انبارها موجود بود و حتی شرکت بازرگانی دولتی نمی توانست آن را بفروشد به همین دلیل برای اینکه چنین موضوعی تکرار نشود وزارت جهاد از واردات جلوگیری کرد تا فصل تولید چغندر و نیشکر فرا برسد.

نعمت زاده افزود: به نظر می رسد یک اشتباه محاسباتی رخ داده و واردات به اندازه کافی صورت نگرفته است ضمن اینکه تولید داخلی از یک ماه آتی برداشت می شود و باید فاصله ای که میان تولید و نیاز بازار وجود داشت مدیریت شود و مردم که دست اندرکار خرید و فروش کالا هستند، وقتی یک کالا در بازار کم می شود خود به خود اقدام به انبار می‌کنند و به همین دلیل قیمت در بازار افزایش می‌یابد.

وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت گفت: همزمان با افزایش قیمت شکر در بازار داخلی نرخ این کالا در بازارهای جهانی به ۱۰۰ دلار رسید و البته تمامی تجار و بازرگانان می دانستند که فصل برداشت چغندر در نیم کره شمالی زمین از مهر ماه است و به همین دلیل باید در این میان برنامه ریزی کنند.

وزیر صنعت افزود: شکر در مهر ماه ارزان می شود اما باید مدیریت لازم انجام شود تا در تابستان که کمبود این کالا رخ می دهد نیاز مردم مدیریت شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشتی ها در حال تخلیه شکرهای وارداتی هستند و به نظر می رسد قیمت متعال شود اما اشتباه دیگری که در تنظیم بازار شکر رخ داد، ورود این کالا به بورس بود به این معنا که وقتی قیمت شکر ۲ هزار و ۳۰۰ تومان است اگر در بورس عرضه شود قیمت بالا خواهد رفت که ما به عنوان وزارت صنعت با این سیاست موافق نبودیم ولی چون تنظیم بازار در اختیار جهاد کشاورزی است دخالتی نکردیم.

نعمت زاده گفت: هم اکنون واردات شکر به خوبی انجام شده و کارخانجات مشغول تصفیه شکر خام هستند ضمن اینکه تولید نیز از مهر ماه آغاز خواهد شد و امید می رود که این کالا در بازار به وفور در دسترس مردم باشد و قیمت متعادل شود.

مدیر سایت سایبرلا
مدیر سایبرلا

مدیر سایت سایبرلا

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    14 − یک =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!