0

مراقب کلاهبرداران سایبری باشید

دسته بندی ها : امنیت اطلاعات, کلاهبرداری اینترنتی 18 فروردین 1396 مدیر سایبرلا 1041 بازدید

 جانشین پلیس فتا انتظامی استان در گفت‌وگو با برنامه خانواده صدای مرکز کردستان از خانواده‌ها خواست مراقب کلاهبرداران سایبری باشند و از اعتماد بی‌جا به افراد غریبه در این فضا خودداری کنند.

به گزارش سایبرلا به نقل از پلیس فتا، سرهنگ ‌فیض‌اله منصوری‌ گفت: در این روزها که تب خرید خصوصا خریدهای اینترنتی داغ شده، کلاهبرداران سایبری بیکار ننشسته‌اند و با ایجاد صفحات فیشینگ (جعل درگاه الکترونیکی بانک‌ها‌) به دنبال انجام اعمال مجرمانه خود هستند.

وی افزود: هموطنان در هنگام خریدهای اینترنتی کمال دقت را داشته باشند و تنها از سایت‌های دارای مجوز و نماد اعتماد (نماد اعتماد الکترونیک) اقدام به خرید کنند، همچنین دقت لازم را در مورد صفحات پرداخت بانک‌ها داشته باشند که صفحه پرداختی مورد نظر صفحه‌ای جعلی برای به دست آوردن حساب اطلاعاتشان نباشد.

جانشین پلیس فتا انتظامی استان اظهار کرد: افراد برای در امان ماندن از این‌گونه کلاهبرداری‌ها باید شخصاً به صورت دستی آدرس صفحات را در قسمت URL تایپ و از سایت‌هایی خرید کنند که از پروتکل امن https برای انتقال داده‌ها استفاده می‌کنند.

سرهنگ منصوری ادامه داد‌: مجرمانی که به فکر خالی کردن حساب مردم هستند مطمئن باشند در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و به دست قانون سپرده می‌شوند.

وی تصریح‌کرد‌: موضوعی که امروزه زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توان به اینترنت‌های رایگان موجود در هتل‌ها و دیگر مراکز رفاهی اشاره کرد شاید در نگاه اول این دست از اینترنت‌ها به عنوان خدمات مناسب در ذهن مراجعه کنندگان شناخته شود‌، ولی استفاده از اینترنت رایگان خود تهدیدی جدی محسوب می‌شود که از طریق آن هکرها بدون در اختیار داشتن رمز عبور به راحتی می‌توانند به اطلاعات شخصی افراد دسترسی پیدا کنند.

جانشین پلیس فتا استان ادامه داد‌: هموطنان عزیز باید دقت داشته باشند اطلاعات مهم و خصوصی خود را در تجهیزاتی که به اینترنت متصل می‌شوند ذخیره نکنند. از آنجایی که گوشی‌های تلفن همراه گنجینه‌هایی بزرگ و با ارزش از اطلاعات مهم و خصوصی می‌باشند و امکان سوءاستفاده به سودجویان سایبری را فراهم می‌آورد.

سرهنگ منصوری تاکید کرد: پیش از سفر اطلاعات موجود در گوشی‌های تلفن همراه خود را در هارد و یا فلش کارت جدا گانه تخلیه کرده و اطلاعات را در جایی امن نگهداری کنند.

این مقام انتظامی گفت‌: همچنین بر ضرورت استفاده از رمزهای ترکیبی و پیچیده مانند حروف، علائم و عدد برای لپ‌تاپ، تبلت و تلفن همراه و پرهیز استفاده از رمزهای ساده مانند “1، 2، 3 یا a،‌b،‌ و غیره؛ سال تولد، تاکید می‌کنیم . با این رویکرد در صورت مفقود شدن و یا سرقت این دستگاه‌ها امکان دسترسی به اطلاعات موجود در آنها برای افراد بسیار سخت می‌شود.

جانشین پلیس فتا استان در خاتمه افزود: از مسافران نوروزی درخواست داریم در صورت نیاز به اینترنت در طول مسافرت سعی کنند از مودم‌های جیبی و قابل حمل و یا از بسته‌های اینترنتی ارائه شده از سوی اپراتورها استفاده نمایند تا ضریب امنیت خود را افزایش دهند.

مدیر سایت سایبرلا
مدیر سایبرلا

مدیر سایت سایبرلا

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    19 − ده =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!