0

نمونه قرارداد برگزاری کارگاه آموزشی (دوره آموزش کارکنان)

قرارداد برگزاری کارگاه آموزشی (دوره آموزش کارکنان)

ماده اول – طرفین قرارداد:

قرارداد حاضر در اجرای بخشنامه شماره00/20549-1390/08/18  معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور بین …… به نمایندگی دکتر …………………. معاون …………………. دانشگاه به نشانی ……. که من بعد در این قرارداد «دانشگاه» نامیده می شود از یک طرف و موسسه …………………………. به شماره ثبت ………………………….. شناسه ملی دارای پروانه فعالیت به شماره …………………. مورخ …………………..  از مرکز مدیریت آموزش دولتی/دفتر آموزش و پژوهش استانداری ………….  با امضاء اقای/ خانم ……………… با کد ملی……………………….که بر اساس آگهی منتشره در روزنامه رسمی شماره ………………… مورخ………………..  دارنده امضاء مجاز و تعهد آور موسسه مزبور می باشد به آدرس ………………………………………………………… کد پستی ………………………………. و شماره تلفن ……………………….. که من بعد در این قرارداد «مجری» نامیده می شود از طرف دیگر به شرح ذیل منعقد می گردد:

ماده دوم – موضوع قرارداد:

برگزاری دوره های آموزشی …………………………….  در دانشگاه ……… به مدت………….. روز ، جمعاً به مدت …………….. ساعت آموزش مصوب بر اساس مجوز شماره ………………………………. مورخ ……………………………. کمیته اجرایی آموزش معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه جهت …………………. نفر از کارکنان دانشگاه.

ماده سوم – محل اجرای قرارداد:        ………………………………………………………

ماده چهارم – مدت قرارداد:

از تاریخ……………………… لغایت ………………………… به مدت ……………….. روز بر اساس برنامه زمانبندی ذیل خواهد بود:

روز شروع دوره …….: …………… شنبه  مورخ ……………………… (صبح و بعد ازظهر)

روز شروع دوره …..: …………… شنبه  مورخ ……………………… (صبح و بعد ازظهر)

ماده پنجم – مبلغ قرارداد:

حق الزحمه طرف قرارداد بابت اجرای کل موضوع قرارداد و بر اساس اقلام مشروحه ذیل جمعاً مبلغ …………………………… ریال (…………………………… ریال) می باشد که پس از تایید برگزاری دوره های آموزشی توسط  ناظر قرارداد و پس از کسر کسورات قانونی قابل پرداخت می باشد.

الف) حق التدریس مدرسین کارگاه جمعاً مبلغ ………………………………….. ریال.

ب) هزینه پذیرائی شامل ……………………………. جمعاً مبلغ ………………………………… ریال

ج) هزینه تامین مواد کمک آموزشی مصرفی  شامل کیف ،پوشه ، طلق، ماژیک  مبلغ ………………………………. ریال.

تبصره: در صورت اضافه یا کسر ساعات دوره ، مبلغ کل قرارداد در پایان قرارداد محاسبه و بر همان مبناء حق الزحمه طرف قرارداد پرداخت خواهد گردید.

ماده ششم – فسخ قرارداد:

هر یک از طرفین قرارداد این حق را خواهند داشت که  قبل از شروع دوره با اعلام کتبی یک هفته قبل این قرارداد را بطور یک جانبه فسخ نمایند.

ماده هفتم –  بروز حوادث قهری:

در صورتی که حوادث غیر مترقبه و خارج از حیطه اقتدار و اختیار بر هر یک از طرفین قرارداد حاکم گردد و موجب بروز هر گونه تاخیر در اجرای مفاد قرارداد شود تا زمان رفع شرایط فوق قرارداد به حالت تعلیق در آمده و مسئولیتی از این جهت متوجه طرف مقابل نخواهد بود.

ماده هشتم – داوری و حکمیت :

در صورت بروز اختلاف در اجرای مفاد قرارداد و یا اختلاف نظر در تفسیر بندهای قرارداد، ملاک عمل طرفین حکمیت و داوری داور مرضی الطرفین (موسسه توسعه حقوق فناوری اطلاعات و ارتباطات برهان) خواهد بود.

ماده نهم – تعهدات مجری  :

  1. مجری مکلف است با برنامه ریزی مناسب و ارائه مطالب مطابق استانداردهای آموزشی در امر برگزاری دوره ها به مدت ………. روز همکاری نماید .
  2. تامین کتب ، جزوات و هماهنگی با  اساتید در مدت مذکور بر عهده مجری می باشد.
  3. پرداخت حق الزحمه اساتید و عوامل اجرایی در مدت …………. روز بر عهده مجری می باشد.
  4. ارائه خدمات پذیرائی شامل ناهار  …………………… و میان وعده شامل ………….. و تامین مواد کمک آموزشی مصرفی شامل کیف، پوشه ، طلق، ماژیک جهت شرکت کنندگان در کارگاه بر عهده مجری می باشد.
  5. بکارگیری مدرسین مورد تایید کمیته اجرائی آموزش معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه یا دارای گواهی صلاحیت از مرکز آموزش مدیریت دولتی برعهده مجری می باشد.
  6. تامین محل اقامت اساتید دعوت شده از سایر مراکز در …….. بر عهده مجری می باشد.

ماده دهم – تعهدات دانشگاه:

  1. تعیین زمان و تعیین تعداد و اسامی شرکت کنندگان در کارگاه بر عهده دانشگاه می باشد .
  2. تامین وسیله ایاب و ذهاب در شهرستان ……. بر عهده دانشگاه می باشد.
  3. تامین محل و امکانات سمعی و بصری جهت برگزاری کارگاه بر عهده دانشگاه می باشد.
  4. تکمیل فرم نظر سنجی و ارزشیابی کارگاه توسط شرکت کنندگان بر عهده دانشگاه می باشد.

ماده یازدهم – تضمین انجام تعهدات:

به منظور تضمین انجام تعهدات و جبران خسارات احتمالی مجری یک فقره ضمانت نامه بانکی به میزان 10% مبلغ کل قرارداد در هنگام امضاء قرارداد به طرف اول تسلیم نمود که چنانچه مفاد قرارداد بنا به تشخیص کمیته ناظر عالیه موضوع ماده (12) این قرارداد بطور کامل اجرا نشود و یا طرف دوم در انجام تعهدات اهمال نماید و موجبات عدم اجرا یا تأخیر در اجرای قرارداد را فراهم کند، طرف اول حق دارد نسبت به وصول و ضبط آن به نفع دولت اقدام نماید، در غیر اینصورت در پایان مدت قرارداد در صورت انجام موضوع قرارداد بطور کامل و ارائه تسویه حسابهای لازم، به مجری عودت خواهد گردید.

ماده دوزادهم – رسیدگی به تخلفات و حل اختلاف:

مسئول رسیدگی به تخلفات مجری ستاد اجرایی آموزش معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خواهد بود و چنانچه اختلافاتی بین طرفین اول و دوم این قرارداد پیش آید اعم از اینکه مربوط به اجرای مفاد یا مربوط به تفسیر و تعبیر هر یک از مواد قرارداد و سایر اسناد و مدارک پیوست قرارداد باشد و طرفین نتوانند موضوع اختلاف را از راه توافق یا کمیته صدرالذکر رفع نمایند، بدواً در کمیته موضوع ماده (94) آیین نامه مالی معاملاتی دانشگاه مطرح و رای مزبور برای طرفین لازم الاجراء خواهد بود ، در صورت عدم اجرا طرفین می توانند از طریق مراجعه به محاکم و مراجع صالحه قضائی موضوع را حل و فصل نمایند.

تبصره 1: مجری ملزم است که تا حل اختلاف، تعهداتی را که به موجب این قرارداد به عهده دارد اجرا نماید.

تبصره 2: از طرف کارفرما فردی جهت بررسی صحت انجام تعهدات موضوع قرارداد تحت عنوان «ناظر قرارداد» تعیین می شود که فرد مذکور از طرف کارفرما بر کلیه امور قرارداد نظارت داشته و کلیه پرداخت های دانشگاه به مجری موکل به تأیید فرد مذکور خواهد بود.

ماده سیزدهم – اصلاح قرارداد:

دانشگاه می تواند در صورت صلاحدید حجم مندرج در این قرارداد را افزایش یا کاهش و متناسباً مبلغ قرارداد را نیز تا 25% مبلغ اولیه قرارداد حسب مورد افزایش یا کاهش دهد و یا در صورت توافق با مجری، خدماتی که در تخصص وی باشد، با اخذ مجوز از کمیته مندرج در ماده (12) قرارداد با قیمتهای توافقی تا سقف یاد شده به قرارداد اضافه و مبلغ قرارداد را نیز متناسباً تا 25% مبلغ اولیه قرارداد افزایش دهد.

ماده چهاردهم – ممنوعیت های قانونی:

مجری اقرار می‌نماید مشمول قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی مصوب دی ماه 1337 نمی‌باشد و متعهد می‌گردد تا پایان مدت قرارداد هیچ یک از افراد مشمول قانون فوق را ذینفع نسازد و اعلام می‌دارد از مفاد قانون ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد و آیین نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه اطلاع کامل دارد و می‌داند در صورت ارتکاب هر یک از تخلفات مندرج در آن، علاوه بر لغو قرارداد و تضمین انجام تعهدات، از عقد قرارداد با دستگاههای دولتی از دو تا پنج سال محروم و برابر مقررات به مراجع قضائی معرفی خواهد گردید.

ماده پانزدهم –   قوانین و مقررات حاکم بر روابط طرفین:

سایر شرایط و مواردی که در این قرارداد پیش بینی نگردیده است تابع احکام کلی و شرایط عمومی مربوط به قراردادهای دولتی و قوانین جاری مملکت بوده و این احکام برای طرفین لازم الاتباع خواهند بود.

ماده شانزدهم – نشانی طرفین :

نشانی طرفین همان است که در صدر قرارداد آمده است و هرگاه یکی از طرفین قرارداد نشانی خود را در مدت قرارداد تغییر دهد موضوع را کتباً به طرف دیگر اطلاع خواهد داد و تا وقتی که نشانی جدید به طرف دیگر ابلاغ نشده کلیه نامه هایی که به نشانی مذکور با پست سفارشی ارسال و یا با اخذ رسید تحویل شود، ابلاغ شده تلقی می گردد.

ماده هفدهم – نسخ قرارداد:

این قرارداد در سه صفحه، 17 ماده ، سه تبصره،10 جزء و در چهار نسخه  تنظیم شده است که پس از امضا و تایید طرفین همگی حکم واحد داشته و فیمابین و قائم مقام قانونی طرفین لازم الاجرا می باشد.

ماخذ: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند

مدیر سایت سایبرلا
مدیر سایبرلا

مدیر سایت سایبرلا

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پانزده + هشت =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!