0

نفوذ هکرهای ایرانی به پیام های رمزگذاری شده تلگرام و واتساپ

دسته بندی ها : جاسوسی سایبری, هک نفوذ کرک 31 شهریور 1399 کارشناس سایبرلا 449 بازدید
هک و نفوذ به سامانه های رایانه ای, جرایم فضای سایبری

روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به دو تحقیق جدید درباره امنیت سایبری، ادعا کرده است که هکرهایی که احتمالا با ایران در ارتباط هستند، موج جدیدی از جاسوسی سایبری علیه مخالفان راه‌انداخته‌اند.

مقاله نیویورک تایمز با استناد به تحقیق شرکت امنیت سایبری «چک پوینت» و تحقیق دیگری از «گروه میان» (Miaan) که یک سازمان حقوق بشری در زمینه امنیت سایبری در خاورمیانه است، تدوین شده است.

نیویورک تایمز با بیان اینکه که پیش از انتشار این دو تحقیق به آنها دست یافته، روز جمعه نوشت نتایج این دو تحقیق نشان می‌دهد عملیات هکرهای ایرانی منتقدان در خارج از کشور را نیز هدف قرار داده است.

بنابر همین گزارش، این دو تحقیق نشان می‌دهد که هکرها موفق شده‌اند با وجود موانع ایجادشده از طریق رمزگذاری تلگرام و واتساپ، به تلفن‌های همراه و رایانه‌های امن نفوذ کنند.

این دو تحقیق ادعا می‌کند که هکرهای ایرانی در پوشش اپلیکیشن‌هایی برای اندروید، بدافزارهایی را رواج داده و از طریق آنها به جاسوسی پرداخته‌اند.

چک‌پوینت نوشته است هکرها از شیوه‌های مختلفی برای نفوذ استفاده کرده‌اند از جمله روش فیشینگ. اما رایج‌ترین روش فرستادن فایل‌ها و اپلیکیشن‌های فریبنده است. این فایل‌ها حاوی کد بدافزاری است که وقتی گیرنده آنها را روی تلفن یا دسک‌تاپ کامپیوترش باز می‌کنند، دستورهای نرم افزارهای جاسوسی را از یک سرور خارجی فعال می‌کنند.

این ‌جاسوس‌افزارها به هکرها اجازه می‌دهد به هر فایلی دست پیدا کرده، اسکرین‌شات بگیرند و اطلاعات بدزدند. به گزارش «میان»، در یک مورد، یک اپلیکیشن به هکرها اجازه داده تمامی داده‌های ذخیره‌شده در واتس‌اپ یک فرد را دانلود کنند.

شرکت واتس‌اپ از اظهار نظر در این باره خودداری کرده و شرکت تلگرام نیز گفته در جریان عملیات هکرهای ایران نیست. سخنگوی تلگرام با این حال یادآور شده است وقتی فرد یا گروهی کاربران را به نحوی متقاعد می‌کند اطلاعات خود را در وب‌سایتی ناامن وارد کند، دیگر هیچ شرکتی نمی‌تواند مانع حملات فیشینگ شود.

از سوی دیگر، دستگاه قضایی آمریکا روز چهارشنبه گذشته اعلام کرد که هویت چند هکر ایرانی دیگر را شناسایی کرده است که برای مقاصد اقتصادی تلاش کرده بودند با نفوذ به رایانه‌های دولت آمریکا، اطلاعات به دست آمده را به ایران ‌بفروشند.

منبع: آی تی من

دانلود نمونه شکواییه هک و نفوذ, فرم شکایت هک

عباسی - کارشناس سایبرلا
کارشناس سایبرلا

سلام. من عباسی هستم! یکی از همکاران بخش تولید محتوای سایبرلا. علاقمند به حوزه حقوق فناوری اطلاعات هستم و علاوه بر فعالیت در حوزه مسائل حقوقی, به مباحث حوزه امنیت اطلاعات و فناوری های نوین هم علاقه دارم.

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هفده + شش =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!