0

نحوه تشخیص پیامک های جعلی سامانه ثنا چیست؟

دسته بندی ها : امنیت اطلاعات, کلاهبرداری پیامکی 27 فروردین 1402 کارشناس سایبرلا 149 بازدید
نمونه شکواییه کلاهبرداری پیامکی (برنده شدن در قرعه کشی)

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ توصیه ها و هشدارهایی را برای چگونگی تشخیص پیامک های جعلی سامانه ثنا ارائه کرد.

سرهنگ داوود معظمی گودرزی با بیان اینکه متاسفانه همچنان در مواردی شاهد آن هستیم که افراد سودجو و کلاهبردار در پوشش پیامک‌هایی مانند سامانه ثنا و … اقدام به کلاهبرداری یا سوء استفاده از اطلاعات تلفن همراه کاربران کرده‌اند، اظهارکرد:‌ افراد سودجو و فرصت طلب با ارسال پیام‌هایی با محتوای ثبت شکایت، رسیدگی به پرونده قضایی و … از شهروندان می‌خواهند که وارد یک لینک خاص شوند. ورود به این لینک یا منجر به ورود بدافزار به تلفن همراه کاربران می‌شود، یا آنان را به صفحات جعلی برداشت از حساب و … هدایت می‌کند.

وی با بیان اینکه لازم است شهروندان تا قبل از اطمینان از صحت پیامک دریافتی، وارد هیچ لینکی نشوند، درباره اینکه چطور می‌توان پیامک‌های جعلی منتسب به سامانه ثنا را شناسایی کرد، گفت: اول از همه اینکه شهروندان توجه داشته باشند که پیامک اصلی سامانه ثنا، فاقد لینک است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ افزود:‌ اما در هر صورت شهروندان توجه داشته باشند که در صورت دریافت پیام های مشکوک یا دارای وعده‌ها و خبرهای عجیب. حاوی لینک به هیچ وجه بر روی لینک کلیک نکنند.

معظمی گودرزی درباره دیگر روش‌های تشخیص پیامک‌های جعلی سامانه ثنا اظهارکرد:‌ شهروندان حتما باید  به سرشماره دریافت پیامک توجه کنند، سر شماره سامانه ثنا مشخص بوده و به هیچ وجه از شماره شخصی یا شماره‌های تبلیغاتی پیامک انبوه، پیامکی از طرف سامانه ثنا ارسال نمی‌شود. پس مشاهده با چنین موردی نیز نشان می‌دهد که پیامک جعلی و کلاهبردارانه است.

وی افزود:‌ همچنین شهروندان توجه داشته باشند که سامانه ثنا به هیچ عنوان از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی به خصوص تلگرام، واتس‌اپ و … برای ارسال پیام به کاربران استفاده نمی‌کند، پس فریب چنین پیام‌هایی را نیز نباید بخورند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه به هیچ وجه برای مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نیست، گفت: هرگاه شهروندان با یک یا چند مورد از چنین موارد مواجه شدند، بهترین کار حذف آن پیام است. توصیه می‌شود که جوان‌ترها این موارد را به سالمندان و بزرگترها نیز یادآوری کنند.

منبع: ایسنا

عباسی - کارشناس سایبرلا
کارشناس سایبرلا

سلام. من عباسی هستم! یکی از همکاران بخش تولید محتوای سایبرلا. علاقمند به حوزه حقوق فناوری اطلاعات هستم و علاوه بر فعالیت در حوزه مسائل حقوقی, به مباحث حوزه امنیت اطلاعات و فناوری های نوین هم علاقه دارم.

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پانزده − 15 =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!