0

اگر فیلترشکن ها محدود می شد نیازی به بستن اینترنت نبود

جواد جاویدنیا, سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور

سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور با بیان اینکه با راه اندازی شبکه اطلاعات ملی نیازی به بستن کامل اینترنت نبود، گفت: اگر فیلترشکن ها محدود می شد، نیازی به بستن اینترنت در دوران آشوب نداشتیم .

جواد جاویدنیا گفت: امروزه جوانان 15 تا 23 ساله برای به دست آوردن اخبار تنها از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند که این شبکه ها در دستان بیگانه است و ذهن این جوانان را در افکار و ایده های خود غرق می کنند.

در اوایل انقلاب برخی از جوانان با تشکیل خانه های تیمی سعی در به هم ریختن نظم عمومی جامعه داشتند، اتفاقی که مشابه آن را در فضای مجازی شاهد هستیم. اگر مردم اعترافات جوانان دستگیرشده پس از اغتشاشات اخیر را شنیده باشند، متوجه نقش شبکه های اجتماعی در پیدایش این حوادث می شوند.

جاویدنیا با اعلام اینکه 6000 حساب کاربری در توییتر که مستقیماً زیر نظر عربستان و شخص بن سلمان اداره می شد، شناسایی و حذف شد، گفت: اکنون فضای مجازی فرصتی طلایی برای ضدانقلاب است تا با به کارگیری افکار مردم، امنیت کشور را به خطر بیندازند. اگر بگوییم همان کاپیتولاسیونی که در زمان طاغوت در کشور وجود داشت امروز نیز به لطف مدیریت غیرانقلابی برخی مدیران جریان دارد، گزافه نگفته ایم.

وی با بیان اینکه هیچ کس نمی تواند مردم را به زور از شبکه های اجتماعی بیرون براند، اضافه کرد: مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده اند که فضای مجازی قتلگاه جوانان کشور است و جنگ اصلی کشور در این فضا رقم می خورد، لذا با توجه به هشدارهای رهبری باید نحوه درست رفتار با شبکه های مجازی را بیاموزیم. دشمن با استفاده از همین فضا تمامی جزئیات زندگی هر فرد و نقاط ضعف اخلاقی و فکری او را شناسایی می کند. جامعه شناسان غربی می گویند اگر هر فرد 10 مطلب را در شبکه های اجتماعی بازدید کند، صاحبان آن شبکه ها فرد را مانند نزدیک ترین دوست می شناسند و اگر 150 مطلب را بازدید کند، مانند پدر و مادر فرد او را می شناسند و اگر 300 مطلب را بازدید کند، مانند همسر وی او را می شناسند.

وی ادامه داد: منشأ اغتشاشات اخیر که بر اقتصاد کشور ضربه سختی وارد کرد نیز همین فضای مجازی است، علاوه بر آن جوانانی بودند که جذب اغتشاش گران شدند و جان خود را از دست دادند. وضعیت اقصادی حال حاضر کشور نیز نامربوط به شبکه های مجازی نیست . نشریه فارین پالیسی صراحتاً اعلام کرده که فعالیت های چندین گروه سازمان یافته در فضای مجازی سبب بالا رفتن قیمت دلار و سقوط ارزش ریال بوده است.

سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور گفت: همان افرادی که گریبان چاک می کنند که چرا در تلفن هر جوان و پیری فیلترشکن دیده می شود که با استفاده از آن به هر محتوایی دسترسی پیدا کند، می توانند با این پدیده مقابله کنند اما مقابله نمی کنند. آنها بهانه می آورند که عده ای هستند که به این نرم افزارها نیاز دارند. طرحی به مرجع مربوطه ارایه شده که این افراد شناسایی و ساماندهی شوند اما هر روز به بهانه های مختلف بررسی این طرح به تعویق می افتد.

با راه اندازی شبکه اطلاعات ملی نیازی به بستن کامل اینترنت نبود

جاویدنیا با بیان اینکه با راه اندازی شبکه اطلاعات ملی نیازی به بستن کامل اینترنت نبود، گفت: اگر کنترل ها انجام می شد، نرم افزارهای ایرانی به همراه خدمات الکترونیکی به مردم ارایه شده بود و فیلترشکن ها محدود می شد، اصلاً نیازی به بستن اینترنت در دوران آشوب نداشتیم. تا زمانی که این کنترل ها صورت نگیرد، در چنین مواقع حساسی همواره به دوراهی بستن یا عدم بستن اینترنت برمی خوریم. اگر اینترنت بسته شود مردم می گویند “حکومت مخالف فناوری اطلاعات است”، و اگر بسته نشود آشوب ها بیشتر می شود.

وی افزود: بارها دولت اعلام کرده که قصد فیلترینگ هوشمند یا راه اندازی اینترنت ملی را دارد اما در عمل هیچ کدام اتفاق نمی افتد، به عوض اعلام می کنند که 5000 صفحه اینستاگرامی شناسایی شده که در آن اقدام به خرید و فروش سلاح و مشروبات الکلی می شود اما دستگاه قضایی و پلیس اقدامی علیه آن نکردند، باید گفت که آیا قوه قضائیه و پلیس امکان شناسایی این صفحات را داشتند و انجام ندادند؟

سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور با تأکید به اینکه امکانات لازم برای جهانی شدن شبکه های تلویزیونی در داخل کشور وجود دارد، گفت: شبکه هایی مانند پرس تی وی را می توان با استفاده از نرم افزارها و مهندسان داخلی در دیگر کشورها نمایش داد تا مردم آن کشورها بتوانند اخبار را از این شبکه به دست آورند. وقتی که امکانات و زیرساخت ها در کشور وجود دارد باید نرم افزاری تولید شود که مردم دیگر کشورها از آن استفاده کنند و بتوانیم پیشرفت بزرگی در زمینه فناوری اطلاعات داشته باشیم.

منبع:تسنیم

مدیر سایت سایبرلا
مدیر سایبرلا

مدیر سایت سایبرلا

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بیست − 10 =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!