0

ایران دوباره به حمله سایبری متهم شد

دسته بندی ها : حملات سایبری 4 اسفند 1397 مدیر سایبرلا 1040 بازدید
فارنزیک و جرم یابی دیجیتال - Digital Forensics
رسانه‌های گوناگون، بدون ارائه دلایل و مدارک محکم، موضوع حمله سایبری به پارلمان استرالیا را به گردن ایران انداختند. به نقل از سایبربان؛ چندی پیش در خبرها آمده بود که پارلمان استرالیا، مورد حمله سایبری کشورهای بیگانه قرار گرفته است. از این رو، نخست وزیر استرالیا تصریح کرده که یک دولت خارجی، با رفتاری پیچیده، عامل حمله سایبری به شبکه رایانه‌ای پارلمان استرالیا بوده است.

حمله سایبری یادشده، 8 فوریه رخ داده و علاوه بر شبکه رایانه‌ای مجلس استرالیا، شبکه رایانه‌ای چند حزب سیاسی این کشور نیز تحت تأثیر قرار گرفته و مختل شده است.

بر اساس بیانیه مشترکی که در این زمینه، توسط مجلس نمایندگان و سنای استرالیا صادر شده است، شواهدی وجود ندارد که طی این حمله هکری، داده‌های حساسی به دست مهاجمان افتاده باشد؛ اما به نمایندگان هر 2 مجلس، توصیه شده تا کلمات عبور خود را تغییر دهند.

ازجمله احزابی که شبکه‌های رایانه‌ای آن‌ها، در طول انجام گرفتن حملات مذکور آسیب‌دیده، می‌توان به احزاب لیبرال، ملی‌گرا و کارگر اشاره کرد. نهادهای امنیتی و اطلاعاتی استرالیا، سرگرم تحقیقات گسترده در این زمینه هستند.

به‌تازگی یک شرکت تحقیقاتی آمریکایی ادعا کرد که یک مؤسسه رایانه‌ای وابسته به دولت ایران، پشت حملات سایبری به پارلمان استرالیا بوده است. در این گزارش ادعا شده که نام نهاد یادشده، مبنا بوده که با سپاه پاسداران، ارتباط کاری دارد و متعلق به این نهاد است.

این شرکت پژوهشی، در زمینه حملات سایبری اعلام کرد که هکرهای مستقر در ایران و مسئول حملات سایبری به آمریکا و متحدان غربی‌اش، پشت یک رخنه کامپیوتری در پارلمان استرالیا و احزاب سیاسی این کشور در بهمن ماه بودند.

چارلز‌یو (Charles Yoo)، رئیس شرکت امنیتی سایبری ریسکیوریتی (Resecurity)، به روزنامه وال استریت جورنال گفته است که حمله سایبری به پارلمان استرالیا، با فعالیت یک مرکز رایانه‌ای ایرانی به نام «مؤسسه مبنا» همخوانی دارد.

این شرکت امنیتی مدعی شده که حمله به پارلمان استرالیا، بخش کوچکی از فعالیت‌های جاسوسی ایران است و از سال گذشته تاکنون کشورهایی نظیر آمریکا، کانادا، بریتانیا، استرالیا و نیوزیلند نیز هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند.

چارلز‌یو، مدعی شد که احتمالاً این حمله سایبری، واکنشی به تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری آمریکا برای خروج از برجام، در ۱۸ اردیبهشت امسال باشد.

نکته حائز اهمیت این جا است که پیش‌تر، این حملات سایبری به کشور چین نسبت داده شده بود و درحال حاضر کارشناسان امنیتی مدعی شدند که این تهاجمات توسط یک مؤسسه رایانه‌ای، وابسته به سپاه پاسداران صورت گرفته است.

مدیر سایت سایبرلا
مدیر سایبرلا

مدیر سایت سایبرلا

برای مشاهده مطالب سایت از طریق کانال تلگرام می توانید عضو کانال سایبرلا شوید! عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    17 + 20 =

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!